ZONstroom

Zonnepanelen, je kunt er niet omheen. Terwijl u uw tijd aan hobby’s besteed, zijn zonnepanelen aan het werk. Door de productie van duurzame elektriciteit verdienen zij zichzelf terug. Oost, Zuid of West, het rendement zal ten alle tijden hoog zijn. Met ons als installateur staan we garant voor een zorgeloze werking van de PV-installatie.

Met de zonnepanelen van o.a. LG solar, Solarwatt, Autarco, Trina solar, Longi solar of het Nederlandse Denim solar bent u voor hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen aan het juiste adres. Er wordt direct vanuit de groothandel geleverd, zo bent u verzekerd van de nieuwste generatie producten!

Met een vrijblijvend bezoek aan huis kunnen wij vertellen hoeveel energie er precies zal worden geproduceerd. Daaraan gekoppeld geven wij ook een besparing in euro’s per jaar weer. Verschillende daken vragen om een specifieke oplossing. Om u daar duidelijkheid in te bieden komen we graag langs, maak hier een afspraak. Eenmaal bij u thuis voeren we overleg hoe u het graag ziet gebeuren. ZONaanbidder stuurt bij als er op technische gronden een alternatief moet worden gezocht.

Een deel van uw investering kunt u via het rijk met de BTW en/of de gemeente via een subsidie terugkrijgen. Zo is de investering in zonnepanelen hoogst aantrekkelijk.

Laatste projecten

Aanbod

ZONstroom heeft een achilleshiel, schaduw. Er zijn verschillende systemen die dit probleem omzeilen, elk met zijn eigen voordelen. Een overzicht:

Centrale ZONstroom systemen

  • Een in serie geschakeld systeem met een 1 mppt omvormer, schaduw is uit den boze. De opbrengsten lijden enorm onder vuil, uitwerpselen of bladeren. Goedkoop in aanschaf en alleen raadzaam op schaduwloze daken.
  • Een in serie geschakeld systeem met een 2 of meer mppt omvormer, de in serie geschakelde panelen kan worden gescheiden. Schaduwrijkere panelen worden aan 1 mppt gekoppeld terwijl de schaduwarme of schaduwloze panelen op een andere mppt word gekoppeld. Aantrekkelijk geprijsd en kan op daken worden toegepast waar soms schaduw aanwezig is.

De-centrale ZONstroom systemen

Om de energie van het licht om te zetten in bruikbare elektrische energie. Meerdere technieken zijn in staat om dit te bewerkstelligen. 3 veelgebruikte technieken, toegepast in zonnepanelen zijn; monokristalijn-polykristalijn-CI (G)S.

Componenten

Zonnepanelen

Systemen voorzien van optimizers of micro omvormers, door gebruik van deze hardware worden zonnepanelen individueel behandeld en zorgt schaduw niet langer voor grote verliezen. In aanschaf het meest kostbaar maar zorgt voor hogere opbrengsten per zonnepaneel. Op daken waar schaduw veelvuldig aanwezig is, is dit de oplossing.

Omvormers

Het aanbod varieert enorm. Deelbaar in 3 hoofdpunten; Vermogen, het aantal mppt’s en waterdichtheid. Per project kunnen de eisen van een omvormer veranderen.

Bevestigingsmateriaal

Van de dakhaken tot aan de connectors. Woningen uit de jaren 60 zijn qua constructie zo anders dat sommige dakhaken niet toepasbaar zijn. Misschien wil je je zonnepanelen indak plaatsen, dat kan ook. Vele toepassingsvormen vragen om speciaal materiaal, allen hier beschikbaar.

Energie opslag

Dat is de toekomst. Zonder opslag kan de waardevolle zonne-energie s’ nachts niet worden ingezet.

Monitoring

Elk producent van omvormers heeft zo zijn oplossing om de huidige productie dan wel verbruik in kaart te brengen.

Specifieke oplossingen

Geen dak beschikbaar voor zonne-energie maar u overweegt een carport of veranda? Wij hebben verschillende standaard toepassingsvormen beschikbaar, zonne-energie is bijna altijd mogelijk!

Meer weten?

Tijdens een vrijblijvend bezoek door ons aan huis vertellen we u graag wat de zonneboiler voor u kan betekenen, vraag hier een bezoek aan huis aan.