ZONaanbidder presenteert zich op beurs huis&energie

Tijdens de aanstaande consumentenbeurs huis & energie, zal ZONaanbidder de nieuwste innovaties laten zien op het gebied van duurzaam verwarmen. Vrijdag 12 November, zaterdag 13 November & zondag 14 November 2021 wordt expo Haarlemmermeer omgetoverd tot een walhalla voor de particulier die naarstig opzoek is naar oplossingen om de (nieuwe) woning te verduurzamen.

De toekomstige ZONaanbidder is op stand D16.1 op het juiste adres

ZONaanbidder geeft advies, inzicht en informatie over bijvoorbeeld de Q-booster warmtepomp in combinatie met de Q-panels. De Streetplug, een laadvoorziening weggewerkt in het straatwerk om uw elektrische auto mee op te kunnen laden. De Nero zonnewarmtecollector voor op dak ten behoeve van een zonneboiler.  Alsmede de AC-battery van Enphase, voor opslag van waardevolle zonne-energie.

Pro actief tijdens uw beursbezoek

Bezoek ZONaanbidder tijdens beurs huis & energie zodat we met een aantal gegevens kunnen bekijken wat bijvoorbeeld zonnepanelen of een zonneboiler voor u kan betekenen. Dat doen we met de software van Solarmonkey. Solarmonkey berekend aan de hand van hoogtedata & zonuren in uw woonplaats hoeveel energie dergelijke producten zullen opleveren. Ter plekke biedt ZONaanbidder tevens een offerte aan, er staat een (koude?) verrassing klaar, voor degene die op de beurs een akkoord ondertekenen!

Koop uw entree bewijs voor beurs huis & energie

Bezoek ZONaanbidder tijdens beurs huis & energie door onder deze link uw entree kaartjes te bemachtigen. Vul als kortingscode ’21HEZONAANBIDDER’ in voor een korting van €2,50 per ticket.

Openingstijden van de beurs; vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 18:00 en zondag van 10:00 tot 17:00.

Duurzaam droomhuis op beurs huis en energie
Duurzaam droomhuis

In het duurzaam droomhuis, een woning op werkelijke schaal, worden innovaties op het gebied van duurzaamheid ten toon gesteld. Van afval-warmtesystemen tot warmtepompen en van zonnepanelen tot vloerverwarming verdelers. Het hangt er allemaal. Het is zeer consument gericht en de producten zijn er werkend te zien. Een hele hoop positieve energie! Gerenommeerde merken zijn allen aanwezig waaronder Vaillant, waar ZONaanbidder dealer van is.