De Q-booster warmtepomp zet een nieuwe standaard.

Maak kennis met de Q-booster warmtepomp van Q-silence. Laat je niet voor de gek houden, dit is een serieuze kandidaat om alle twijfels over duurzaam verwarmen weg te nemen. Met een hoogte van 70 cm, een breedte van 60 cm en een diepte van 57 cm is de Q-booster klein van formaat te noemen. Oke, bij past in een kast of een knieschot, ‘maar is hij ook stil’ hoor ik u denken. Het geluid dat de Q-booster produceert ligt op 40 db. Daarmee is deze warmtepomp fluisterstil te noemen. Daarnaast is de Q-booster warmtepomp uitstekend geschikt om woningen van het gas te halen. Met een vermogen van 6 KW zal uw woning comforttabel worden verwarmd. Er is tevens een elektrische back-up element van 2 KW aanwezig. Bij zeer strenge vorst zal er altijd voldoende warmte worden geleverd. Download hier het productblad.

Een boilervat is nodig voor warmwater

Om te kunnen douchen, badderen of een sopje te kunnen maken zal in de nabijheid van de Q-booster een boilervat moeten worden geplaatst. Daar is de Q-store voor in het leven geroepen. De Q-store is een boiler speciaal ontworpen om de Q-booster warmtepomp goed zijn werk te kunnen volbrengen. De crux zit hem in de warmtewisselaar die extra groot is uitgevoerd. Verkrijgbaar in inhoudsmaten vanaf 200 tot 500 liter in stappen van 100 liter. Een detail om niet te vergeten: de 200 & 300 literversies zijn vanaf eind 2022 ook verkrijgbaar in een liggende versie. De diameter van de Q-store is 62,4 CM. De hoogte begint bij 121 CM tot 174 CM voor de 200 & 300 literversies. Met zijn wit geborstelde afwerking en zwarte uiteinden zal de Q-store nooit pijn doen aan uw ogen.

Q-booster & Q-panel, gemaakt voor elkaar.

Een warmtepomp heeft altijd een ‘bron’ nodig om energie uit halen. De Q-panel voorziet de Q-booster warmtepomp hiervan. De bronnen waar de Q-panel energie uit kan putten zijn: Lucht, water, zonlicht & warmte van de zonnecellen. Dat betekend dat jaarrond altijd voldoende energie kan worden opgenomen door de warmtepomp. Zonder bewegende delen, maakt dit de ideale, stille en onderhoudsvrije bron. Er zijn 12 stuks van de Q-panel nodig om voldoende energie te kunnen leveren. Concurrenten zoals Triplesolar of Alius hebben daar het nakijken.

ISDE subsidie op de Q-booster warmtepomp

Subsidie wordt uitegekeerd wanneer men aanvraag doet op www.rvo.nl. De Meldcode van dit apparaat is KA09362. Na goedkeuring zal er €2800 subsidie worden uitgekeerd in 2021.

Vraag een gesprek aan!

Tijdens een vrijblijvend bezoek door ons aan huis brengen we de situatie in kaart. Als alle lichten op groen staan brengen we een offerte uit.