Streetplug, de laadvoorziening voor uw EV, weggewerkt in de grond

Wat te doen, als je geen laadbox aan de wand op laadpaal op straat wilt monteren. Je kiest voor de Streetplug! Streetplug is een laadvoorziening voor de elektrische auto die geheel is weggewerkt in de straat. Middels een pas of een afstandsbediening wordt de klep vrij gegeven en komt langzaam omhoog. Het zichtbare deel op straat is voorzien van een led indicatielamp. Hier kun je aan herkennen wat de status is van het toestel. De behuizing werkt samen met de grond om zware lasten te verdelen. inderdaad, je kunt gewoon met de auto, aanhanger of caravan over de Streetplug heen rijden.

Een slimme laadoplossing

Een laadvermogen tot 22 KW met een 3 fasen aansluiting. Laadsessies worden geregistreerd en over the air naar de backoffice verzonden. Regenwater dat via de laadkabelsleuf binnendringt wordt via een drainageblok of hemelwaterafvoer weggesluisd. En zoals eerder aangegeven, de Streetplug is oersterk.

Werkzaamheden aan uw pad

De streetplug wordt in het wegdek, oprijlaan, parkeerplek of zelfs groenstrook in de grond weggewerkt. Daardoor zijn de nodige werkzaamheden te verrichten. De beoogde plek moet open worden gehaald en uitgegraven. Op plekken waar er geen hemelwaterafvoerbuis in de buurt zit moeten we zelfs tot ongeveer 90 CM diep graven. Dit is nodig omdat de drainageblok onder de streetplug moet komen te liggen. Er zal een grondkabel voor elektriciteit moeten worden aangelegd. Wanneer de grond weer wordt aangestort zal een signalering worden geplaatst in de vorm van een rood witte lint. Zo weet men dat er een kabel loopt op de plek, waar in de toekomst wellicht moet worden gegraven.

Vraag een gesprek aan!

Tijdens een vrijblijvend bezoek door ons aan huis brengen we de situatie in kaart. Als alle lichten op groen staan brengen we een offerte uit.