Nero, de naam voor een nieuw tijdperk in zonneboilers

Donderdag 18-1-2018, de datum waarop duidelijk werd dat de nabije toekomst van de zonneboiler een vlucht gaat nemen. Een vlucht naar grote hoogtes als het aan HRsolar en zijn dealers ligt. De basis daarvoor is gelegd tijdens de jeugdige jaren van HRsolar. Kwaliteit, opbrengst en duurzaamheid waren de pijlers waarmee HRsolar de markt van zonne-energie heeft betreden. Met deze pijlers hebben zij het nodige succes behaald door een aanzienlijk marktaandeel te veroveren.

In het heden ziet de markt er een stuk anders uit. Kwaliteit en duurzaamheid zijn nog steeds belangrijke zaken, daar is niks aan veranderd. Tegenwoordig is het aanblik van de installatie op dak voor de klant erg belangrijk geworden. Ruim 2 jaar geleden is men met dit gegeven gestart met de ontwikkeling van een nieuwe, slanke, volledig zwarte collector. Nero is de naam.

Nero moest aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Naadloos inpasbaar met de meest gekozen zonnepaneel
  • Blijvend hoge energie opbrengst
  • Lage productiekosten
  • Gemakkelijke installatie

Het resultaat is dat Nero de uiterlijk kenmerken heeft van een hedendaags zonnepaneel. Met de afmetingen van 1640 mm  lang, 990 mm breed en 40 mm hoog is hij exact gelijk. Neem daarbij de welbekende zwarte coating en kleur van het frame, de overeenkomsten zijn overduidelijk. Nero is daarmee ’s werelds eerste collector met deze kenmerken.

Dit bericht is ZONwarmte gerelateerd. De Nero collector is leverbaar vanaf 1 Maart 2018.

Voor meer informatie breng een bezoek aan de specifieke HRsolar website. 

Waarom Nero een succes wordt

Nieuwe technieken om een besparing te realiseren op vaste woonlasten worden al lang en breed toegepast. De eerste voorwaarden van deze technieken waren dat ze betrouwbaar en toepasbaar moesten zijn. Tegenwoordig zijn uiterlijk en betaalbaarheid net zo belangrijk.

Nero voldoet aan al deze eisen:

  • Met de richtprijs van €490 per stuk is Nero €25 goedkoper dan de huidige HPC 1,6 collector.
  • Hoge prestaties ondanks het formaat door gebruik te maken van de isolerende kenmerken van krypton.
  • Door het design, volledig integreer baar naast zonnepanelen zowel indak als opdak draagsystemen.
  • Voor de installateur sneller te plaatsen door het geringe gewicht van 23,4 kilogram.