ZONaanbidder, officieel dealer van HRsolar

HRsolar

Als aanbieder van zonne-energieproducten en diensten willen we een zo compleet als mogelijk productengamma presenteren, daar passen zonnecollectoren en zonneboilers naadloos bij. De HRsolar producten spraken tot de verbeelding wat betreft kwaliteit, installatiegemak en vooral rendement.

Wat wordt u daar wijzer van?

HRsolar stelt dat ZONaanbidder aan belangrijke voorwaarden voldoet, verstand van zaken heeft en een duidelijk vorm van communicatie nastreeft. Voor u betekend dit dat we uw vraag naar producten, storingsoplossingen en onderhoudsintervals adequaat kunnen behandelen.

Het vertrouwen in ons als installateur van de HRsolar zonneboilers & zonnecollectoren willen we terugbetalen door niet zomaar een installatie van de hand doen omdat u daar naar vraagt, wij zijn ervoor om duidelijk advies te leveren, het inzichtelijk maken wat een zonneboiler u oplevert en om alle voorwaarden te leveren zodat u een goede keuze kan maken.

De consumentenbond

Wist u dat HRsolar zonneboilers al jaren bovenaan de lijstjes staan van onderzoeken naar prestatie, betrouwbaarheid, installatiegemak en richtprijs? Onder andere de consumentenbond stelt dat op gebied van prestatie HRsolar het best presteert van de geteste fabrikanten. Gekoppeld aan een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding betekend het dat je gegarandeerd goed investeert!

Zonnegascombi V1

Een paar feiten en kenmerken:

  • 100% Nederlands fabrikant
  • Bespaar tot 70% op verbruik van gas ten behoeve van tapwater
  • Bespaar extra met de Sunwash module voor uw wasmachine
  • Monitor uw systeem met de SuMoSy
  • Zonnepaneel formaat collectoren zijn ook verkrijgbaar