Helemaal top, luidt onze beoordeling. Het hele traject is met Mike Houtman perfect verlopen tot in alle details.

Wij zochten contact voor een zonneboiler en al pratende bleek dat Mike Houtman ook installateur van zonnepanelen is. Dankzij Mike’s vakkennis en heldere uitleg over diverse mogelijkheden en het goed luisteren naar onze wensen en ideeën, kwamen we makkelijk en snel tot een besluit.

Voor de zonnepanelen hebben we niet voor de goedkoopste maar voor de op termijn meest flexibele variant gekozen (Enphase DC/AC omvormers direct op de panelen).

Wij hebben het huisbezoek door Mike om ter plaatse de situatie op te nemen als prettig en nuttig ervaren. Het maakte de beslissing over de posities van zonneboilerpaneel en gewone zonnepanelen een stuk eenvoudiger.

De twee offertes voor de zonnepanelen waren glashelder en in lijn met wat we besproken hadden. De installatie kon al snel (binnen enkele weken) nadat we tot een overeenkomst gekomen waren, gerealiseerd worden.

Mike werkt heel secuur en denkt mee met de klant (zoals kabel achter lamp langs leggen i.p.v. ervoor). Hij is servicegericht en overlegt steeds als zich keuzemogelijkheden aandienen. Hij is een vriendelijke en harde werker.

Mike doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.

Kortom wij bevelen ZONaanbidder Mike Houtman van harte aan.

Inmiddels hebben wij met een zonnige meimaand al heel veel profijt van onze zonneboiler en 8 zonnepanelen.

Het resultaat van project Loggers kunt u hier zien.