Project Keuken

Kees Keuken kijkt uiterst tevreden naar zijn opbrengst van de zonnepanelen die hij nog niet zo lang geleden heeft aangeschaft. Zonne-energie omzetten in bruikbare elektriciteit bevalt hem wel en keek verder naar wat er nog meer mogelijk was. Eenmaal aangekomen bij de website van HRsolar raakt hij overtuigd van de werking van een zonneboiler en vult de offerteaanvraag formulier in. Met 2 naar schoolgaande kinderen die vaak douchen, leek een zonneboiler hem een goed idee.

De aanvraagformulier werd bij ons als HRsolar dealer, in de postvak in gevonden. De vraag was of ik even langs wilde komen om de situatie op dak te bekijken, om eventueel een zonneboiler te komen installeren als de mogelijkheid daar was. Zo geschiedde, een zonneboiler verkopen zonder dat we de situatie hebben bekeken is wat ons betreft onmogelijk.

Na de goedkeuring van ons en uitgebreide uitleg aan kees hoe de installatie zijn werk zal doen, werd een akkoord voor de opdracht bereikt.

De opbrengst is door de volumestroomsensor, afleesbaar op de zonnepomp

De volumestroom sensor, bij ons bekend als ‘SuMoSy’ maakt het mogelijk dat het afgegeven vermogen uit de zonneboiler afleesbaar word gemaakt op het scherm van de zonnepomp. De volume en warmte worden gemeten, deze gegevens, samen met de gestandaardiseerde koude temperatuur van 10 graden, maken het mogelijk om de opbrengst te berekenen.

De recensie van Kees Keuken kunt u hier lezen, uiterst tevreden kijkt hij terug. Van het eerste contactmoment, tot de installatie en de oplevering aan toe is hij goed te spreken!