Waarom deze kernwaarden?

Kwalitatief hoogwaardige installaties tegen een aantrekkelijke prijs, dat is waar de meeste mensen naar op zoek zijn. ZONaanbidder zet zich daar voor in, niet alleen bij inkoop van materialen maar vooral ook tijdens het installeren zelf. Deze 3 kernwaarden zullen daarbij helpen.

De kernwaarden

ZONaanbidder staat voor kwaliteit. Om ons te onderscheiden van anderen geven wij elk project de aandacht die het verdient. Zo ontstaat er een installatie die zorgeloos jarenlang meegaat.  Producten die wij de klant aanbieden zullen ook altijd SOLARIF gekeurd zijn, een keurmerk die de kwaliteit aantoonbaar maakt!

ZONaanbidder staat voor flexibiliteit.  Installaties worden zowel doordeweeks als in het weekend gerealiseerd zodat u als werknemer niet afhankelijk bent van het aanvragen van verlof. Zo kan er altijd een passende afspraak worden gemaakt. Dat alles tegen één duidelijk uurtarief.

ZONaanbidder staat voor orde en netheid. Als installateur zonne-energie zijn we bij u als klant te gast en zullen ons dan ook als zodanig gedragen. Daarnaast zorgt een overzichtelijke werkplek voor efficient werk. Heel belangrijk!

Aandacht zorgt per project voor een goede installatie.