Recensie Hollebeek

Wij waren al langere tijd aan het kijken of we iets met zonne-energie konden doen. In eerste instantie hebben we gekeken naar zonnepanelen. Maar ons dak was door een aantal dakramen niet zo geschikt voor een behoorlijke hoeveelheid panelen. Daarom zijn we gaan kijken naar een zonneboiler. Na een marktonderzoek en techniek studie kwamen we uit bij HR Solar. Die keuze werd o.a. bepaald door het complete leveringsprogramma en de liggende boilers in het portfolio. Wij wilden graag het boilervat onder het schuine dak kunnen plaatsen.

Via de dealerlijst en een facebook link kwamen wij bij Mike zijn bedrijf Zonaanbidder terecht. Na een offerte gesprek hadden wij meteen een goed gevoel. Mike is een enthousiaste vent die ook veel verstand van zaken heeft.

Ik wilde graag mee helpen bij de uitvoering. Dat was voor Mike geen probleem. Er waren tijdens de uitvoering wel wat onvoorziene zaken, maar dat werd door Mike goed opgelost. De samenwerking was uitstekend. Mike heeft ondanks zijn jonge leeftijd veel kennis en ervaring in de installatietechniek.

Wij zijn ook erg tevreden met het behaalde resultaat. Nu alleen nog flink zon! We zijn heel benieuwd of we het beoogde rendement ook gaan halen.

Arend Hollebeek

Het resultaat van project Hollebeek kunt u hier zien.